Jongens tegen de meisjes

Speel nu zelf het bekende jongens tegen de meisjes spel. Het spel van TV wordt gespeeld in een spelshow met alle bekende elementen hierin verwerkt.

Ik hou van Holland / Salland

Het bekende TV spel Ik hou van Holland, kun je nu ook zelf spelen. Welk team scoort de meeste punten? In deze interactieve spelshow spelen we de vaste rondes: "op het matje" "raad de namen" en natuurlijk de eindronde: Het verjaardagsspel.

Combi spelhow

Spelshow met elementen uit de bekende spelshows. We kunnen de show hierdoor inrichten met rustigere elementen, of juist het tegenovergestelde en helemaal los!

PubQuiz

Met 15 of 100 mensen een gezellige pubquiz spelen? Wie zal de quiz winnen? Wie is de alleskenner? We will see!

In diverse ronde met verschillende thema's wordt de kennis van één ieder getest.

Sallandse hilariteiten quiz

Wat krijg je als je diverse elementen uit bekende TV programma's in de mix bij elkaar gooit? De show: Veluwse hilariteiten. In een anderhalf uur durende show wordt je langs allerlei hilarische, competitieve gekke rondes geloodst door onze show presentator.

Elementen uit o.a.:

  • Ranking the stars
  • Ik hou van Holland
  • Bingo
  • Pubquiz
  • Schreeuw maar raak
  • Pictionary

Wie is de saboteur?

Wie is de saboteur

Wie kan het beste saboteren van de groep? Het programma zoals je deze misschien wel kent van televisie kun je nu zelf spelen! Het spel bestaat uit diverse opdrachten die je als groep zo goed mogelijk moet uitvoeren om zoveel mogelijk geld te verdienen maar er is een saboteur. De saboteur probeert zo onopvallend mogelijk zoveel mogelijk te saboteren zodat de groep zo min mogelijk geld verdiend. Raad jij wie de saboteur is?

Boeken