Navigation

Bereikbaar wo tot ma van 9 - 21 uur
T: 0572 321 630 Info & kinderfeesten
T: 0572 321 777 Feesten & Partijen

E: info@boerderijsallandshoeve.nl

Natuurlijk vergaderen in het mooie Salland

Bent u op zoek naar een ideale vergaderlocatie om te vergaderen in het mooie Salland? Inspiratie door een omgeving van rust, ruimte en natuurlijk schoonheid, dat is vergaderen bij Boerderij Sallandshoeve! Wij bieden u daarnaast verschillende vergaderonderbrekingen aan, waarbij u maximaal van onze unieke omgeving kunt genieten. Het is bij ons zelfs mogelijk om het vergaderen  af te wisselen met onze uitdagende (teambuildings)activiteiten of bijvoorbeeld een simpel uurtje bowlen! 'Boerderij Sallandshoeve' is gelegen tussen Holten en Raalte en op nog geen 10 minuten afstand van de A1 of N35 waardoor u zeer gemakkelijk en snel bij ons kan komen!

 

Arrangementen voor vergaderen bij Boerderij Sallandshoeve

Om optimaal te kunnen profiteren van het vergaderen in het Salland, bieden wij u twee verschillende standaard arrangementen aan welke kunnen dienen als uitgangspunt. Boerderij Sallandshoeve heeft voor u zowel een 4-uurs vergaderarrangement als een 8-uurs vergaderarrangement samengesteld! Wij kunnen ons voorstellen dat u ook (andere) specifieke wensen voor het vergaderen op de Veluwe heeft. In dat geval is het ook mogelijk om door ons een arrangement op maat te laten maken!


4-uurs vergaderarrangement (€ 14,50 p.p.)

  • Zaalhuur plenaire zaal;
  • Flipover met verschillende stiften;
  • Overheadprojector met scherm
  • Onbeperkt koffie/thee gedurende de bijeenkomst;


8 uurs-vergaderarrangement (€ 24,50 p.p.)

  • Zaalhuur plenaire zaal;
  • Flipover met verschillende stiften;
  • Overheadprojector met scherm;
  • Onbeperkt koffie/thee gedurende de bijeenkomst;
  • Uitgebreide lunch;


Vergaderonderbrekingen

U kent het vast wel: langdurige vergaderen waardoor de aandacht op de onderwerpen afneemt. Boerderij Sallandshoeve biedt u verschillende mogelijkheden om het vergaderen te onderbreken.  U kunt bij ons diverse uitdagende (teambuildings)activiteiten spelen ter onderbreking van uw vergadering. Wij beschikken over actievere bezigheden als touwtrekken en bamboebouwen, maar bieden ook rustigere bezigheden als handboogschieten, bowlen en andere activiteiten.
Bereikbaarheid
Boerderij Sallandshoeve is gelegen aan de Holterweg tussen Holten en Heeten en is makkelijk en snel bereikbaar vanaf de snelweg. 

Contact
Bent u geïnteresseerd in onze zakelijke mogelijkheden of heeft u andere vragen? Neem in dat geval contact met ons op via ons telefoonnummer of stuur een mail.

Overnachten? Dat kan bij Vakantiepark Sallandshoeve

Prijzen zijn vanaf prijzen zonder eventuele kortingen.

Producten per pagina:
Sortering:

Producten per pagina: