Natuurlijk vergaderen in het mooie Salland!


Bent u op zoek naar een ideale vergaderlocatie om te vergaderen in het mooie Salland? Inspiratie door een omgeving van rust, ruimte en natuurlijk schoonheid, dat is vergaderen bij Boerderij Sallandshoeve! Wij bieden u daarnaast verschillende vergaderonderbrekingen aan, waarbij u maximaal van onze unieke omgeving kunt genieten.
Het is bij ons zelfs mogelijk om het vergaderen af te wisselen met onze uitdagende (teambuildings)activiteiten of bijvoorbeeld een simpel uurtje bowlen!
Boerderij Sallandshoeve' is gelegen tussen Holten en Raalte en op nog geen 10 minuten afstand van de A1 of N35 waardoor u zeer gemakkelijk en snel bij ons kan komen!
Voor groepen boven de 15 personen zijn de openingstijden flexibel.
U kent het wel: Langdurige vergaderen waardoor de aandacht voor de onderwerpen afneemt.
Boerderij Sallandshoeve biedt u verschillende mogelijkheden om het vergaderen te onderbreken. U kunt bij ons diverse uitdagende (teambuildings)activiteiten spelen ter onderbreking van uw vergadering.
Wij beschikken over actieve bezigheden als touwtrekken en bamboebouwen en bieden ook rustigere bezigheden zoals handboogschieten, bowlen en bijvoorbeeld midgetgolf. Kijk op onze activiteitenpagina voor een compleet overzicht.

Arrangementen voor vergaderen bij Boerderij SallandshoeveOm optimaal te kunnen profiteren van het vergaderen in het Salland, bieden wij u twee verschillende standaard arrangementen aan welke kunnen dienen als uitgangspunt.
Boerderij Sallandshoeve heeft voor u zowel een 4-uurs vergaderarrangement als een 8-uurs vergaderarrangement samengesteld. Wij kunnen ons voorstellen dat u ook (andere) specifieke wensen voor het vergaderen op de Veluwe heeft. In dat geval is het ook mogelijk om door ons een arrangement op maat te laten maken.

Overnachten? Dat kan bij Vakantiepark Sallandshoeve

Prijzen zijn vanaf prijzen zonder eventuele kortingen.

Producten per pagina:
Sortering:

Producten per pagina: